«Vi skal ta dere med på en reise inn i dinosaurenes fantastiske verden. Og vår guide på reisen er verdens fremste dinosaurekspert. Tobias! Tobias kan alt som er verdt å vite om dinosaurer, fra den minste lille filleøglen til giganten Tyrannosaurus Rex.»

Det er mange som kaller Tobias for Cecilie. Nesten alle kaller han for det faktisk. Ikke engang mamma og pappa vet at Cecilie er Tobias. Og det er jo ikke så rart, for utenpå har han jentekropp, men inni seg er han en gutt. Tobias er det fineste navnet han vet om og sammen med den usynlige dinosaurvennen Konrad kan Tobias være seg selv; verdens beste dinosaurekspert!

Bestevennen Pauline prøver å hjelpe. Likevel føler Tobias det som da meteoren kolliderte i jorda og alle dinosaurene døde. Hva kommer til å skje hvis alle får vite hvem han egentlig er?

Tobias og dagen det smalt er en forestilling om å være seg selv, om vennskap og dinosaurer for 1. - 4.klasse skrevet av dramatiker Jenny Svensson. Forestillingen tar utgangspunkt i intervjuer av mennesker med kjønnsidentitetsutfordringer og av barn i 6 til 10 årsalderen om kjønnsmangfold.

Forestillingen er en samarbeidsproduksjon mellom Rimfrost produksjoner og Hålogaland Teater, og vant Heddaprisen for beste forestilling for barn 2018.

Skuespillere: Jonas Delerud, Kristine Myhre Tunheim og Alexander Rindestu 
Manus: Jenny Svensson
Regi: Morten Røsrud 
Dramaturgi: Lina Killingdalen
Scenografi og kostymedesign: Mari Lotherington
Musikk og lydproduksjon: Aggie Peterson
Lysdesign: Øystein Heitmann
Prosjektledelse og idé: Kristine Myhre Tunheim
Grafisk design: Liv Ragnhild Kjellman

Aktuelt for: kulturhus, festivaler, skoler

Teknisk informasjon: 
Bredde: 9m
Dybde: 9m
Høyde: 4m
Varighet: 60 min
Rigg opp:120 min
Rigg ned: 75 min

Max antall publikum: 100

Kontakt: Siri Hallingby Børs-Lind
Mobil: 41669830
Epost: siri.bl@gmail.com 

 

 

6 - 10 år