Tractor Circus låner traktorer, låver, seilbåter og havner og gir en usedvanlig forestilling tilbake. Dette er første gang de får låne en hel vognhall! Sandefjord brannstasjon blir spillestedet under årets marked. 

Tractor Circus Project består av fire artister: tre sirkusartister som utfolder seg innen forskjellige sirkusdisipliner, og en musiker med et hjerte av punk, men med en sterk forbindelse til svensk visesangtradisjon. 

Med en teleskoptruck og to gamle varebiler skaper de sin mobile scene. De bor i sine vans og er ofte på reisefot. 

Tractor Circus' forestilling viser både utfordringene og gledene et omreisende liv kan by på. Det ‘frie livet’ skildres gjennom tekster, sang, humor og akrobatikk. Publikum får ta del i en annerledes hverdag der nære relasjoner, ulike drømmer og behov står i fokus. 

I dag er de største og varierte kulturtilbudene ofte forbeholdt de større byene. Folk flest drar til hovedstadene, oppsøker folkemengder og store arenaer. Ofte er målet å nå ut til flest mulig både på scenen og gjennom den digitale verden. Tractor Circus ønsker å bringe små, intime forestillinger ut til distriktene. 

Aktuell for: kulturhus, festivaler, utendørs

 

Artister: Linn Holm, Elona Planman, Mari Dahl Stoknes, Tamar Ohana Goksøyr
Regi:  Alle medvirkende
Musikk: Elona Planman
Scenografi: Troels Rosenkrantz Andersen

Teknisk informasjon:
Bredde: 12 m
Dybde: 12 m
Høyde: minimum 7
Spilletid: 40 min
Rigg opp: 240 min
Rigg ned: 90 min

Max antall publikum: 200

Kontakt: Tamar Ohana Goksøyr
Telefon: + 47 48 21 41 32
Epost: kontakt@kompanito.com

 

Alle