Påsan har verdens beste fantasi, men føler ikke at noen forstår han. Han passer rett og slett ikke inn noen steder. Derfor bestemmer han seg for å reise ut i den store verden. Han tar med seg sin beste venn, tøyelefanten Fru Martinsen, og drar fra huset sitt i Åmot på jakt etter et nytt hjem. 
I De kaller kaller meg Påsan blir elevene tatt med inn i en liten gutts fantasi, der tyngdekraften plutselig opphører, sjørøvere regjerer og vennskap oppstår. Skuespillerne på scenen oppfordrer til lek og magi mellom scene og sal. 
Feil Teater har laget en barneforestilling inspirert av Vidar Sandbecks viser og selvbiografiske bokserie om Påsan. De kaller meg Påsan er en leken figurteaterforestilling om den lille gutten fra Åmot, med den enorme fantasien og hans reise for å finne tilhørighet. 

De kaller meg Påsan Trailer from Feil Teater on Vimeo.

Forestillingen passer for barn fra 1. - 4. klasse.
De kaller meg Påsan er co-produsert mellom Feil Teater og Teater Innlandet, og støttet av Hedmark Fylkeskommune, Spenn og Bergesenstiftelsen. Forestillingen er tatt opp i Scenekunstbrukets repertoar, og skal våren 2020 på turné med DKS Oslo. 

 

 

Fra 5 år